atelier3luik1
atelier3luik2
atelier3luik3
bol075
317

Hallo, Ik ben Tamara Petter. Welkom op mijn site PETTER creations.

Ik ben begonnen met PETTER creations omdat ik in de winkels niet altijd kon vinden wat ik wilde. Tassen waren te lang, te klein, te groot of nét de verkeerde kleur bij mijn outfit. Datzelfde gold voor sieraden. Dus ben ik het zelf maar gaan maken.

Begonnen aan de achtertafel, lessen gevolgd en de eerste creaties waren daar. Mensen in mijn omgeving reageerden enthousiast . Ze vroegen mij ook hun unieke tassen en sieraden te maken. En eigenlijk is het zo begonnen….

 

Verzenden: Indien de producten op voorraad zijn worden ze binnen 24 uur verzonden. Bij maatwerk is verzenden in overleg.

Verzendkosten:
Brievenbuspost € 2,73
Brievenbus pakket € 4,00
Pakketpost € 6,75
Vanaf € 75,00 gratis verzenden

Retour: Producten kunnen binnen 14 dagen retour. Deze kunnen gestuurd worden naar het vermelde adres. Kosten voor retourzendingen zijn voor koper.

 

bol064

Nu heb ik een eigen website, een atelier en showroom. Daar ben je natuurlijk van harte welkom!

Op mijn site tref je mijn unieke collectie aan, altijd one of a kind, geen massa productie. Maar net als bij mij kan het natuurlijk zijn dat het net je kleur, maat of smaak niet is, dan kijk ik graag samen naar jouw wensen.

Ik maak gebruik van de beste materialen, duurzaam mooi leer en vilt, stevige metalen fournituren en voor de sieraden werk ik met parels en Swarovski steentjes. Omdat ik zelf van mooie en goede producten hou, wil ik voor mijn klanten niets minder!