Ellen: Wij zijn net verhuisd naar Haarlem. Voor de inrichting van ons huis konden wij nog wel het een en ander gebruiken. Tamara heeft met mij meegedacht en een fantastische tijdschriftentas voor ons gemaakt. Precies de kleur die past bij ons huis. De kwaliteit van haar creaties en de persoonlijke benadering van Tamara spreken mijn enorm aan.

Francien: Ik ben zwanger, helemaal te gek. Wij krijgen een meisje en er is niets leukers dan alvast met het inrichten van de kinderkamer te beginnen. En bij de uitzet hoort ook een luiertas. Nou dat werd lastig: te groot, te simpel, etc. Ik had precies voor ogen wat ik wilde hebben. Tamara heeft mijn luiertas gemaakt. Perfect, mooi leer, mooi afgewerkt, met een klein hengsel en een groot hengsel. Precies zoals ik het voor ogen had. Tamara levert behalve kwaliteit, persoonlijk maatwerk!

Karin: Bij binnenkomst in Tamara’s atelier viel mijn oog onmiddellijk op een beugeltas met Cheetah-print. Wat een super leuke, hippe tas!
Oorspronkelijk was de beugel rood, erg leuk, maar rood is eigenlijk niet echt mijn kleur….Daarom heeft Tamara de tas speciaal voor mij nogmaals gemaakt, maar nu met een zwarte beugel. Het was razendsnel klaar, dus ik hoefde niet lang te wachten. Ik ben ontzettend blij met deze unieke tas en heb er al veel leuke reacties op gekregen.